Yhtä sun toista, lähinnä kevyttä.


Mainitsin vuonna 2012: "Niin järjetöntä, että siinä on järkeä" tultuani valituksi Turun kulttuuri kaupunki - kaupunkitaideteoskokonaisuuteen kuuluvaan tapahtumaan, Taidetta kansalle -teoksen vastaanottajaksi. Matkasin silloin noin 350 kilometriä, hakeakseni jonkun taideteoksen.


Dekkariseikkailussa on mielestäni samanlaista henkeä, siksi olen ollut siinä mukana näyttelijänä, siitä asti kun se rantautui Helsinkiin, eli jotain 6 - 8 kahdeksan vuotta, ja jota aion puolestani jatkaa, mikäli se on muutoin mahdollista. Se on haastavaa meille näyttelijöille, 4 - 6 henkilön tullessa yhtä aikaa kuulustelemaan sinua, ja he tosiaan kuulustelevat. Sieltä tulee vaikka minkälaista kysymystä, Siinä sitä on joskus pokassa pitämistä ja kysymyksiin vastaamista johdonmukaisesti roolissasi. Vastauksissasi sinun täytyy myös kertoa jotain olennaista, jotta he pääsevät eteenpäin, mutta kuitenkin siten, ettet paljastaja loppuratkaisua.
Jollei ratkaisu ole aina nappiin osunutkaan, niin hauskaa heillä ainakin on näyttänyt olleen, niin hauskaa, että monet ovat käyneet molemmissa ohjelmissa. Lisätietoa osoitteesta: www.dekkariseikkailu.fi
Alla tietoa tiivistetysti suora lainauksena seikkailun kotisivulta.

"Dekkariseikkailu® - Suomen jännittävin iltaohjelma tarjoaa ratkaistavia ongelmia ryhmällenne, ja jännitystä jossa totuus ja leikki sekoittuvat.

Pystyykö pomonne päihittämään alaisensa rikostutkinnassa - vai onko kaverisi kenties luonnostaan varsinainen salapoliisi?Kuka ratkaisee kaupunkia kauhistuttavan rikoksen ensimmäisenä?Kaupunkikohtaisesti Suomen tunnetuimpien dekkarikirjailijoiden kirjoista dramatisoitu iltaohjelma joka sopii

Yrityksille/yhteisöille henkilöstön TYHY- tai virkistyspäivän ohjelmaksi, sisäisen ilmapiirin kehittämiseen, pikkujouluohjelmaksi, yritysvieraiden illanvietoksi tai vaikkapa urheilujoukkueille sarjakauden päätteeksi.

Yksityisille ryhmille/ryhmämatkailijoille ohjelmalliseksi illanvietoksi olipa sitten kyseessä synttärit, seniorimatkailijat tai polttariporukat".

Maria Lindèn, pikku Patrik sekä Markus Palmroos, 
Dekkariseikkailun asemapaikalla.