Hieman itsestäni...

 ... ja niin on vuodet vierineet, ja maisemat           vaihtuneet...(sivun tausta ei ole omakuvani, vaan tämän ohjelman kuva valikosta laillisesti kopioitu).
Tarinani tiivistettynä.

Kuten monet jo tietävät, olen syntyisin Savolainen. Mikä tarkoittaa sitä, kuten sanonta kuuluu: "Kun savolainen alkaa kertoa juttua niin, vastuu kuullun ymmärtämisestä siirtyy välittömästi kuulijalle"

Teidän vastuune alkaa nyt.

Minä,
Pentti "Pena" Hokkanen olen nykyisin 
Vantaalainen, naimisissa ja keski-iän reilusti ylittänyt, eläkkeellä oleva perheellinen mies. Olemme vaimoni Paulan kanssa olleet naimisissa reilut 50 vuotta. Lapsia meillä on 2, hekin jo aikuisia ja perheellisinä olevia. Lastenlapsia meillä on 5, kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Hekin aikuisia kaikki.

Olen eläkkeellä. 
Ennen sinne siirtymistäni olin mm: tuotanto sihteerinä Itellassa eli: Postissa. Varhais lehtien jakajana Helsingin Sanomilla reilun 20 vuotta, elintarvike myyjänä, sekä päivittäistavara kauppiaana n. 13v.   

Harrastukseni
on muuttunut lukemiseksi. Lähinnä teoksiin, jotka kertovat suomalaisista ja ulkolaisista henkilöistä, heidän toimintaa kansallisissa ja kansainvälisissä, niin politiikassa, kuin myös taloudellisissa tehtävissä
Sitä ennen:
kiinnostukseni kohteena oli toimiminen video ympäristössä, sen kaikilla eri osa-alueilla, opettelu- ja harrastus mielessä.
Harrastajateattereissa näyttelijänä
, sekä elokuvallisten tuotantojen avustaminen ja pikku rooleissa esiintyminen, rullaluistelu. 

Mottoni:
Se on annettu, mikä tarjottu.