Hieman itsestäni...

 ... ja niin on vuodet vierineet, ja maisemat           vaihtuneet...

Tarinani tiivistettynä.

Kuten monet jo tietävät, olen syntyisin Savolainen. Mikä tarkoittaa sitä, kuten sanonta kuuluu: "Kun savolainen alkaa kertoa juttua niin, vastuu kuullun ymmärtämisestä siirtyy välittömästi kuulijalle"

Vastuune alkaa nyt.

Minä,
Pentti "Pena" Hokkanen olen nykyisin Vantaalainen, naimisissa ja keski-iän reilusti ylittänyt, eläkkeellä oleva perheellinen mies. Olemme vaimoni Paulan kanssa olleet naimisissa reilut 50 vuotta. Lapsia meillä on 2, hekin jo aikuisia ja perheellisinä olevia. Lastenlapsia meillä on 5, kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Hekin aikuisia kaikki.

Olen eläkkeellä. 
Ennen sinne siirtymistäni olin mm: tuotantosihteerinä Itellassa eli: Postissa. Varhaislehtien jakajana Helsingin Sanomilla reilun 20 vuotta, elintarvike myyjänä, sekä päivittäistavara kauppiaana n. 13v.       

Harrastukseni
on muuttunut lukemiseksi. Lähinnä teoksiin, jotka kertovat suomalaisista ja ulkolaisista henkilöistä, heidän toimintaa kansallisissa ja kansainvälisissä, niin politiikassa, kuin myös taloudellisissa tehtävissä. 
Sitä ennen:
kiinnostukseni kohteena oli toimiminen video ympäristössä, sen kaikilla eri osa-alueilla, opettelu- ja harrastus mielessä. Harrastajateattereissa näyttelijänä
, sekä elokuvallisten tuotantojen avustaminen ja pikku rooleissa esiintyminen, rullaluistelu. 

Mottoni:
Se on annettu, mikä tarjottu.

Osan taustakuvista
on ottanut tyttäreni Tuija Skotlannista, jossa hän kävi perheensä kera muutamia vuosia sitten. Pyysin häntä ottamaan minulle kuvia sieltä, varsinkin ylämaan nummilta. Syystä, että haluaisin käydä siellä itse, mutta se todennäköisesti jää ikuiseksi haaveeksi.