Rakkautta kirjat.

Luettelo romaania myyvistä netti kirjakaupoista  omalla KIRJAKAUPAT sivullaan. Tällä sivulla romaanin sanallinen esittely, sekä muutaman lukijan mielipide romaanista.
Listaus ei ole täydellinen.

Otteita tekstistä:

Simo, Liisa täällä hei! Minä sain sun saamarin kirjees takia TASAN tonnin sakot. Vietä sinä siellä UNELMAVIIKONLOPPU ja pidä ittes kanssa hauskaa. Minä häivyn Helkkarin kuuseen! Eikä perään kannata soitella!

Onko neiti Pien siitä nyt kiinnostunut?
- Kyllä, olen kiinnostunut ja voisin harkita sitä esittämäänne ehdotusta.

Eräänä syyskuisena sunnuntaina menin aikani kuluksi rullaluistelemaan. Siellä törmäsin Simoon, tai paremminkin, hän törmäsi minuun. Vaihdettiin pikaiset kuulumiset ja sovittiin tapaaminen luistelun loputtua Hyde Park Cornerilla.
Menimme hotelliin tutustumaan lähemmin toisiimme ja tutustuttiinkin niin perusteellisesti, että saimme sängynkin hajalle.
- Vautsi mikä mies, taitaa olla oikea rotu-sonni!
- Joo on se, ihan Hereford.

- Mitä! Onko se sen gigolon näköisen, keski-ikäisen ukon, Clark Cablen tyyliä matkivan miehen?
- On.
- Oliko sen harjoittelupaikan saamisella mitä tekemistä tämän kanssa?
Viimein Liisa rohkaistuu ja kysyy:
-  Isä ja äiti, pidättekö te minua, olenko minä nyt teidän mielestänne huora?

Kun avioeromme on selvä niin, me menemme naimisiin
- Häh! Naimisiin?
Pääsi Liisalta vaistomaisesti.
- Aivan, kuuntele loppuun. Minä tarkoitan, solmimme kulissiavioliiton. Lapsemme saa isän ja isän nimen ja kaikki juridiset oikeudet kuten sinäkin, niistä teemme Englannissa pätevät paperit. Minä en odota tai edellytä sinulta aviollisia velvollisuuksia, jos et tahdo. Sinä tiedät nyt minun sairauteni, olen kyltymätön, minä tuskin paranen siitä, tosin en tiedä, että haluanko enää parantua. Minä annan myös sinulle siinä suhteessa täyden vapauden.

Saara katsoi hautakumpua ja sitten veli-puoliaan sanoen:
- Nyt meillä ei ole enää isiä.

Muutaman lukijan mielipide:

¨Kiitos mukaansa tempaavasta kirjasta! Luin mielenkiinnolla, ajatus ei harhaillut muualla kuten tavallisesti¨.
-Pirkko-

¨Näyttelijä, kirjailija ja entinen "pomoni", vau! Kirjasi oli niin mielenkiintoinen, että sen lukemista ei voinut lopettaa kesken, se piti lukea alusta loppuun yhteen pötköön.
Olet kyllä aikamoinen monitoimimies näin täytyy todeta. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi, uutta kirjaasi odotellen¨

-Satu-

¨Moi kirjailija kiitos ja kumarrus, luin kirjasi, sehän oli todella hyvä, parani vaan loppua kohti. Seuraava kirja sitten dekkari, mutta päähenkilö ei Liisa¨.
-Liisa-

¨Junalippu ostettu ja kirja luettu. Oli kivaa luettava, läheltä piti etten ajanut asemani ohi. Milloin tulee jatko-osa?¨
-Aulikki-